@
mitchstein [/color]
Where are you declaring your information?[/color]
Is this within the brs, xml, or rss feed that is loaded?[/color]
{"providerName":"TVByDemand Productions",
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"lastUpdated":"2019-03-06T9:32:54+00:00",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"language":"en",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"movies":[{[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"id":"1",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"title":"24/7 Full Streaming",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"content":{[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"dateAdded":"2015-11-11T22:21:37+00:00",[/font]
"videos":[
{
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"url":"http://www.tvbydemand.com/..................media1.m3u8",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"quality": "SD",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"videoType":"HLS"[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]}[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]],[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"duration":2408[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]},[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"genres":[[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"sports",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"special",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"news"[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"tags":[[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"24/7 streaming",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"misc",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"comedy",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"pro wrestling",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"music",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"documentaries",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"DIY",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"live tv"[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"thumbnail":"http://www.tvbydemand.com/images/streaming-tv-logo1%20copy.jpg",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"releaseDate":"2015-03-06",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"shortDescription":"Channel 1 Streaming TV MISC.",[/font]
[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]"longDescription":"A little bit of everything from Documentaries, how tos/DIY, Pro Wrestling, Hockey Live Music and much much more always fresh and new"[/font]
},
I ask as I have been having issues with a few different m3u8 files. Some work fine, others work for about 6 to 12 seconds then stop, others just don't play. when I know they play through VLC.[/color]
I haven't tried the Stream Tester, as I really wasn't aware of it. I will have to take a look at it and try. [/color]
Thanks
~SCEW