Roku Developer Program

Developers and content creators—a complete solution for growing an audience directly.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
priya_sp
Level 7

video progress bar problem

progress bar is missing in video .can anyone help me ? can you please tel me where am i going wrong ?
i have created a panel and inside the panel i have created the video component.my video is playing but only the play,retrieving ,pause bar are not coming.
please guide me

<?xml version = "1.0" encoding = "utf-8" ?>

<!--********** Copyright 2015 Roku Corp.  All Rights Reserved. **********-->

<component name = "Panel3" extends = "Panel" >

  <script type="text/brightscript" >

    <![CDATA[

    sub init()
      m.top.panelSize = "medium"
      m.top.focusable = true
      m.top.hasNextPanel = true
      videocontent = createObject("RoSGNode", "ContentNode")
      videocontent.title = "Example Video"
      videocontent.streamformat = "mp4"
      videocontent.url = "http://roku.cpl.delvenetworks.com/media/59021fabe3b645968e382ac726cd6c7b/f8de8daf2ba34aeb90edc55b2d380c3f/b228eeaba0f248c48e01e158f99cd96e/rr_123_segment_1_072715.mp4"

      m.video = m.top.findNode("exampleVideo")
      m.video.content = videocontent
      m.video.setFocus(true)
      m.video.control = "play"
      m.video.loop = true
      m.video.enableUI = true

      print "state"

    end sub


    ]]>

  </script>

  <children>

    <Rectangle
      id = "infoRectangle"
      translation = "[0, 0 ]"
      height = "460"
      width = "520"
      color = "0x101010C0" >

      <Label
        id = "infoLabel"
        translation = "[ 15, 15 ]"
        text = "panel 3"
        height = "430"
        width = "490"
        wrap = "true"
        font = "font:MediumBoldSystemFont" />
        <Video id = "exampleVideo"   height = "460"
              width = "500"/>
    </Rectangle>

  </children>

</component>

0 Kudos
2 Replies
priya_sp
Level 7

Re: video progress bar problem

anyone could help ??
0 Kudos
norcaljohnny
Level 7

Re: video progress bar problem

I know its a little late but it should be enableUI="true" and within the video tag but it is normally set by default to true, so simply removing it should work as well.

        <Video id = "exampleVideo"   height = "460"
              width = "500" enableUI="true" />
0 Kudos