Playback Issues - Audio/Video & Power

Help with audio & video playback issues, TV display type recognition & compatibility, HDCP messages, troubleshooting playback errors, advertisements, and resolving power issues.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7

Menu sounds work, but no audio on any channel

I get all of the clicking sounds when I hit the home button, scroll through the menu options, select a channel.

when I start a program on any channel though, there is no sound.

I know it is hooked up right, or I would hear any of the menu sounds.

any ideas?

5 Replies
Highlighted
Level 7

Re: Menu sounds work, but no audio on any channel

Don’t know what it was, but I unplugged, reported and works fine now.

sorry to bother y’all.

Highlighted
Level 7

Re: Menu sounds work, but no audio on any channel

Exact same thing happened to me. Last night everything worked fine, turn it on this evening and exact same issue which is why I am here. THANK YOU for posting this Q&A. You are a life saver!!

Highlighted
Level 7

Re: Menu sounds work, but no audio on any channel

Mine is doing the exact same thing! 

Highlighted
Level 17

Re: Menu sounds work, but no audio on any channel

Try
Settings/system/System restart

You dont need to unplug it.

Roku Ultra ---Ethernet rules---

From now on if people dont upvote me and do as I say I will consider holding my breath and selling my Roku's.
Highlighted
Level 7

Re: Menu sounds work, but no audio on any channel

@boogernose i just tried this and it worked. Thank you!