Getting Started - Setup & How-to

Help getting started with Roku devices, including setup, connecting your device to your TV, linking a Roku device to your account at my.roku.com/link, adding channels, subscribing to services, and more.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7

Roku Active a device page not working

https://my.roku.com/link is showing up as a blank webpage so i can't activate my device.. anyone else experiencing this?

0 Kudos
10 Replies
Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

it won’t let me either i’ve refreshing 

 

0 Kudos
Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

Me too. How can we i get it to work?

Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

Same issue.

Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

Currently experiencing the same issue here.

Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

Same situation. The page is completely blank when I try to activate my new TV.

0 Kudos
Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

I'm also having this problem, which stems from an ongoing issues with the Blue Screen of Death. So far I've unsuccessfully tried to register my Roku by doing the following: 

-Tried it on 3 devices

-Using 2 different browsers

-Restarted wifi connection for these 3 devices

-Soft reset Roku

-Reset modem

-Reset router

-Called ISP

-Reconnected wifi settings at least 3 times

-Checked the HMDI cable

I am at the end of my rope where Roku is concerned. I've put up with its BSD shenanigans for years now (not my 1st device) and am considering an alternative solution altogether. 

Please help. 

0 Kudos
Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

Same issue for me. Thought I was the only one

0 Kudos
Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

I just checked again, seems like they fixed it and got it up and running again.

0 Kudos
Highlighted
Level 7

Re: Roku Active a device page not working

Experienced the same thing with a new Roku Ultra. Got it to work. Here’s how:

Log out of your Roku account on your device. Reboot the Roku, and select 2G when prompted to choose a network. Do a full factory reset by pushing the * on the remote. Then don’t let it autodetect. Instead, manually select your display settings. Then log back in on your device and go to the page to enter the code. This page should load/work now. Use the code on the screen. You can go back to 5G once everything is set up and working. Hope this helps!

0 Kudos