Community Discussions

Connect with other Roku users to learn more about streaming, cord-cutting, finding your favorite content, or talk about the latest entertainment happenings. It's all on Roku!
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
juubaker
Level 8

Posting here is broken

Based on my subject there was a message saying no related issues were found.

I typed in my issue and there was an error with some authentication mismatch.

and the text I typed was lost !

0 Kudos
9 Replies
boogernose
Level 18

Re: Posting here is broken

You need to create another account here.

This is the support forums it wont affect anything.

Otherwise your computer is screwy.

---A problem clearly stated is a problem half solved---.
0 Kudos
atc98092
Level 21

Re: Posting here is broken

They have drastically shortened the life span of the cookie you log in with. That sounds like the cookie expired before you hit submit. They are trying to block some of the scammers that have recently posting garbage here, but I don't think that's the best way to go.

Dan
Roku Stick (3600), Ultra (4640), Ultra (4670), Ultra (4800), Premiere (3920), Insignia 720p Roku TV, Sharp 4K Roku TV, Nvidia Shield, Windows 10 Pro x64 running Serviio and Plex on a wired Gigabit network.
0 Kudos
juubaker
Level 8

Re: Posting here is broken

 

Thanks, It could be the cookie expired.  But I think the issue is, the page let me start a post before I had created a username.  After I was done with my message, I clicked Send and then there was some error, I guess because I didn't have a username and then my message was erased. 

0 Kudos
Strega
Level 12

Re: Posting here is broken

Over the decades I have had occasional forum glitches so I long ago got into the habit of typing anything of any significance into a local application and then copy and paste to the forum.  This forum does seem more glitchy to me than "average". 

0 Kudos
jonhsmith
Level 7

Re: Posting here is broken

I have also tried to post in the forum to contribute, but don't understand why I am not moderated and my post does not appear. Content I post is also just to contribute to people about things like music, equipment, settings ??

0 Kudos
C_I
Level 12

Re: Posting here is broken


@juubaker wrote:

Based on my subject there was a message saying no related issues were found.

I typed in my issue and there was an error with some authentication mismatch.

and the text I typed was lost !


       You need to check the "I'm not a robot" captcha before you send your message. There's been too many spam messages being posted here so the moderator instuted that to reduce the amount of spam messages  on this ooard.  

0 Kudos
juubaker
Level 8

Re: Posting here is broken

The Post button shouldn't be visible or enabled until "I'm not a robot" is clicked or the "I'm not a robot" should be clicked before starting a post.   I hope this can be fixed.

Tivoburkee
Level 20

Re: Posting here is broken

Since the upgrade in the forum software in 09/2019, I have had 1858 sign in's. If you go to your own profile and scroll way down to your stats they keep count of your sign in's. It used by alot worse when I had a win 7 computer using IE, It didn't keep my email and password so each sign in I had to enter it. Thats changed with new computer and win10 using chrome. 

Edmund
0 Kudos
C_I
Level 12

Re: Posting here is broken


@juubaker wrote:

The Post button shouldn't be visible or enabled until "I'm not a robot" is clicked or the "I'm not a robot" should be clicked before starting a post.   I hope this can be fixed.


        Actually, you can type your post as usual and then check the I am not a robot box before you post it. And the post button is visible immediately, you just have to check the i am not a robot box before clicking on the post button to post your response. 

0 Kudos