Channel Issues & Questions

Help & troubleshooting for channels on your Roku device, including adding/removing channels, logging in to, authenticating, or activating a channel, channel-specific playback issues, assistance contacting channel publishers to report issues, and adjusting channel-specific settings.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
tomfg
Level 7

Forum for TheBlaze TV ?

My Roku app for "TheBlaze TV" is not working. 
I select it, the screen opens up and says "The Blaze TV",
and then goes back to the Roku home page.
I've tried un-installing it, and re-installing, 
but it does the same thing.

I can't find a forum on the TheBaze TV itself, but
I'm sure there used to be.
Help appreciated!
10 Replies
theTARDIS88
Level 7

Re: Forum for TheBlaze TV ?

I'm having the same issue. It's really annoying.
ddevonb
Level 8

Re: Forum for TheBlaze TV ?

Me too.
olm
Level 7

Re: Forum for TheBlaze TV ?

Yes, the same issue needs quick resolution for this problem
heisthl
Level 7

Re: Forum for TheBlaze TV ?

Roku has quit working on the BlazeTV  when will this be rectified?
jeffrok
Level 11

Re: Forum for TheBlaze TV ?

"heisthl" wrote:
Roku has quit working on the BlazeTV  when will this be rectified?

You'd have to ask the author of the channel, which isn't Roku.
Yeah, I got some Rokus.
https://youtu.be/d1CSEeqWl10
spk329
Level 8

Re: Forum for TheBlaze TV ?

My Roku works perfectly for all paid and free channels EXPECT The Blaze TV
It stops at least 3 times during each show. I have to stop and resume each time.....
0 Kudos
spk329
Level 8

Re: Forum for TheBlaze TV ?

Blaze TV phone number. (866) 304-4978
0 Kudos
Roku Employee
Roku Employee

Re: Forum for TheBlaze TV ?

Hi,

Thanks for letting us know about the issue that you are experiencing.

If TheBlaze TV is the only channel that you observe this issue with it's possible there may be an issue within the channel itself that the service provider will need to investigate.

Try removing the channel from the Roku home screen by navigating to the channel tile, pressing the * key on your remote and choosing 'Remove channel'. Then restart your device from Settings>System>System restart. Once your player starts up again, add the channel back once more. Does this clear up the issue you are seeing?

Thanks,
Danny

Danny R.
Roku Forum Moderator
0 Kudos
spk329
Level 8

Re: Forum for TheBlaze TV ?

I’ve done that already and it does not clear up the problem. It use to work fine but when it became Blaze TV it never worked correctly.
0 Kudos